GoodMorning VSecret Spray

This post is also available in: English 中文

Apa itu VSecret Spray?

Produk kebersihan untuk bahagian intim yang sedia ada sudah diperkenalkan lebih dari 100 tahun dahulu. Kebanyakannya mengandungi bahan kimia, alkohol, wangian dan sabun yang boleh menjejaskan badan wanita.

Alami cara baru untuk melakukan penjagaan feminin!

Yang terbaru, GoodMorning VSecret Spray mampu menyelesaikan masalah yang kebanyakan wanita hadapi melalui cara yang terbaru iaitu dengan teknologi terkini – Teknologi ZeroTouchTM tanpa sentuhan terus di bahagian intim anda. Penggunaan VSecret Spray ini mampu bertahan 12-24 jam.

Mineral Aktif

Menggunakan cara lain dari biasa untuk melawan patogen berbahaya dengan tidak menggunakan bahan kimia toksik tetapi dengan Zink aktif yang dirumus secara unik, bahan semulajadi anti-mikrob yang membawa frekuensi tenaga yang mampu kekal 12-24 jam pada permukaan yang dirawat.

Tindakan antimikrobial teknologi – elektron bakiostatik

Mineral aktif akan melepaskan anion dan memecahkan sel membran patogen, memusnahkan struktur patogen untuk menghentikan replikasi sel. VSecret Spray akan menghilangkan bau selama 12-24 jam.

Perlindungan revolusi 12-24 jam

ZeroTouchTM memberi perlindungan yang amat luar biasa iaitu 12-24 jam. Menggunakan mineral berkualiti tinggi terbaik, VScecret Spray memberikan perlindungan pada permukaan yang dirawat dengan mineral aktif yang akan dicetuskan secara automatik dan diaktifkan untuk melindungi apabila ia bersentuhan dengan oksigen. Teknologi unik oleh GoodMorning ini akan membolehkan mineral itu kekal aktif selama 12-24 jam.

Memperbaiki peredaran darah

GoodMorning VSecret Spray ini mampu menjana inframerah jarak jauh secara semulajadi dengan mineral aktif apabila disembur pada seluar, dan akan mengeluarkan tenaga inframerah jarak jauh yang lebih ringan dan selamat secara konsisten.

Oleh itu, ia dapat membantu peredaran darah, menyediakan antioksidan dan meningkatkan proses pemyembuhan daripada jangkitan. Penggunaan GoodMorning VSecret Spray secara konsisten akan membantu meningkatkan kelembutan dan menyerikan di bahagian intim.

Kelebihan:

  1.  Memperoleh keyakinan feminin anda kembali
  2. Membantu untuk kekal aktif dan bermotivasi
  3. Memperbaiki V
  4. Memberi bahagian intim anda kesegaran selama 12-24 jam
  5. Menghapuskan bakteria yang menyebabkan bau
  6. Licin dan lembut
  7. Melegakan rasa tidak selesa
  8. Boleh bernafas & rasa segar

Tiada sentuhan kulit

Tidak perlu dibilas/basuh

Tidak perlu disembur terus pada bahagian intim

Tidak mengandungi

X Alkohol

X Pewangi

X Sabun

X Kimia toksik

X Paraben

Penggunaan:

Goncang botol dengan baik. Sembur 2 kali dan 30cm jauh dari pakaian dalam. Biarkan kering dan sedia untuk dipakai!

 

Botol yang direka mudah untuk dibawa kemana-mana sahaja!

Ucapkan selamat tinggal kepada pencuci bahagian intim anda yang lama!

Selamat tinggal Kimia! Berhenti menggangu pH bahagian intim anda!

Ini adalah revolusi yang sempurna untuk menggantikan pencuci bahagian intim dan semburan air pada bahagian intim!

[themify_button bgcolor=”orange” size=”xlarge” link=”https://estore.goodmorning.com.my/v2/official/SalePageCategory/200192″]Beli Sekarang[/themify_button]